Rekisteri

seloste

Rekisteriseloste
Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste. 

Rekisterin pitäjä
Vernace Production
Aleksis Kiven katu 50
00510 Helsinki

Y-tunnus: 2771399-1 

Yhteyshenkilö
Verna Kovanen
info@projectinvisibles.com
+358 50 3673979

Rekisterin nimi
Vernace Production asiakasrekisteri

Rekisterin tarkoitus
Tietoja käytetään tilausten käsittelyyn ja arkistointiin.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää tilaajan asiakasnumeron, etu- ja sukunimen, osoitetiedot, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron,tilaushistorian ja tiedot tilauksista ja laskutuksesta.

Tietojen luovutus
Rekisteritietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojaus
Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Vernace Productionin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri on salasanasuojattu.

Yleistä Invisibles -verkkokaupasta

Project Invisibles -verkkokaupan tuotteita myy Vernace Productionin y-tunnus 2771399-1. Hinnat ilmoitetaan euroissa. Kaikki hinnat sisältävät alv:n, 10%. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin. Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.


Toimitusehdotja maksutavat

Toimitus ja palautus

Toimitus Suomeen 5-7 päivää. Tilaukset toimitetaan joko kirjeenä tai Postin pikkupakettina kotiovelle. Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä kunnossa ja hyvin pakattu. Lähetyslista on liitettävä tuotteen mukaan. Lähetyslistaan tulee merkitä tilaajan pankkiyhteystiedot, jotta voimme maksaa palautusrahat. Palautuksen postikulut ostaja maksaa itse. Tilaukset toimitetaan Postin Pikkupakettina kotiovelle. Toimitukulut 7 euroa lisätään automaattisesti loppusummaan. 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Paketin ja mahdolliset vauriot paketissa tulee tarkistaa. Mikäli lähetys on vaurioitunut Postin kuljetuksessa, vahinkoilmoitus on hyvä tehdä heti postikonttoriin.Vioittunut tuote ja sen mukana seurannut lähetyslista jätetään asiakaspalautuksena maksutta Postiin. Samalla ilmoitetaan halutaanko tilalle uusi tuote vai rahat takaisin. Rahojen palautusta varten on ilmoitettava tilinumero.

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Visa, American Express, Discover Network ja Mastercard- korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Korttimaksut käsittelee Stripe, joka hoitaa maksutoiminnan Squarespacen ylläpitämissä verkkokaupoissa.